Arkiva Mujorë: Mars 2017

Nuk është aspak prej urtësise që të bojkotohen njerezit

Nuk është aspak prej urtësise që të bojkotohen njerezit  Shejh Muhamed Nasirudin el Albani (Allahu e meshirofte!) thote: “Në kohën tonë nuk është aspak prej urtësise që të bojkotohen njerezit per shkak te devijimeve te tyre, qofshin ato (devijime) ne … Vazhdoni leximin

Postuar tek Metodologji, Uncategorized | Lini një koment

Në dhomat e tjera i leni dritat ndezur

Në dhomat e tjera i leni dritat ndezur Shejh Isan bin Musa Hadij (Allahu e ruajtte!): Nje here shejhu yne Albani me tha: “A qendroni ne shtepi ne dhomen e ngrenies ndersa ne dhomat e tjera i leni dritat ndezur?” I … Vazhdoni leximin

Postuar tek Të ndryshme, Të tjerët për Imam Albanin, Uncategorized | Lini një koment

Nën hijen e kujt?

Nën hijen e kujt? Pyetje: “Profeti salAllahu alejhi ue selem ka thënë: “Shtatë persona do të jenë nën hijen e Allahut në Ditën kur nuk ka hije tjetër pos hijes së Tij …” Është e njohur përgjithësisht se është trupi … Vazhdoni leximin

Postuar tek Akide, Pyetje dhe përgjigje, Uncategorized | Lini një koment

AKUZIMI NDAJ DIJETARËVE SI SERVILUES NDAJ TAGUTAVE

AKUZIMI NDAJ DIJETARËVE SI SERVILUES NDAJ TAGUTAVE     Ajo që më duket se, këta të cilët flasin ndaj disa dijetarëve, duke i përshkruar si njerëz që u servilosen tagutëve (pushtetarëve), këta që kështu i akuzojnë dijetarët në këtë kohë, … Vazhdoni leximin

Postuar tek Metodologji, Uncategorized | Lini një koment