Arkiva Mujorë: Prill 2016

NXËNËSI I DIJES MOS TË KËRKOJ DIJE PËR TË ZËNË NDONJË PUNË

NXËNËSI I DIJES MOS TË KËRKOJ DIJE PËR TË ZËNË NDONJË PUNË Shejh Albani (Allahu e meshirofte!): E keshilloj nxenesin e dijes qe mos ta kerkoje diturine per te zene ndonje pune. Edhe nese kjo pune eshte p.sh. per t’u … Vazhdoni leximin

Postuar tek Të ndryshme, Uncategorized | Lini një koment

THIRRJE PËR LIGJET ISLAMIKE

THIRRJE PËR LIGJET ISLAMIKE  “Shumica e atyre që bëjnë thirrje për ligjet Islamike për botën, nuk i kanë ligjet Islamike në 4 muret e tyre (në shtëpitë e tyre), në vetëveten e tyre, në bijtë e tyre, në bijat e … Vazhdoni leximin

Postuar tek Metodologji, Të ndryshme, Uncategorized | Lini një koment

Shejkh El-Albani dhe shkrimet e tij!

Shejkh El-Albani dhe shkrimet e tij! Shejkh Meshhur Hasen -Allahu e Ruajttë- më ka thënë: “Kam qajtur kur ma ka dorëzuar Shejkh Albani pjesën e pestë të Sislile-Daife për ta kontrolluar e përgaditur për botim, libri ishte shënuar në letra … Vazhdoni leximin

Postuar tek Fragmente nga jeta e shejh Albanit, Të tjerët për Imam Albanin, Uncategorized | Lini një koment