Arkiva Mujorë: Janar 2012

Kur duhet të tregohet dituria dhe kur duhet të fshehet?

Kur duhet të tregohet dituria dhe kur duhet të fshehet?

Postuar tek Video | Lini një koment

Ushqimi per ditëlindjen e te Derguarit, Çka eshte mjekerr

Ushqimi për ditëlindjen e të Dërguarit Çka është mjekërr El-Albani: “Nuk është e lejuar të hash ushqimin që është përgatitur për shkak të ditëlindjes së të Dërguarit.” (alalbany.net) El-Albani: “Mjekra (lihjeh) është qimet që rriten në nofull. Ajo që rritet … Vazhdoni leximin

Postuar tek Citate | Lini një koment

Martesa, zgjedhje apo Kader?

Martesa, zgjedhje apo Kader?

Postuar tek Video | Lini një koment

Disa nga librat e botuara te Imam Albanit rahimehullah

Disa nga librat e botuara te Imam Albanit rahimehullah 1-Sifatu Salatun Nebij. 2-Ahkamul Xhenaiz ve Bid’uha. 3-Sahih Tirmidhi-Daif Tirmidhi. 4-Sahih Ebu Davud-Daif Ebu Davud. 5-Sahih En-Nesai-Daif En-Nesai. 6-Sahih Ibn Maxhe-Daif ibn Maxhe. 7-Muhtesar Sahihul El Buhari. 8-Silsilet Ehadith es-Sahihah. 9-Silsilet … Vazhdoni leximin

Postuar tek Të ndryshme | 2 Komente

A lejohet studimi i psikologjisë?

Postuar tek Video | Etiketuar me | 2 Komente

A lejohet të luash futboll me pagesë?

Postuar tek Video | Lini një koment

Debati në mes të shejh Abadit dhe shejh Albanit II

Muhadithi i Medinës debaton me  muhadithin e epokës tonë në lidhje me agjërimin e ditës së shtunë II Debati në mes të Abadit dhe Albanit Referenca: Audio kasetë Autor: Grup dijetarësh Tema: Agjërimi i ditës së shtunë Burimi: http://subulassalaam.com Përktheu: Ebu Ensarij … Vazhdoni leximin

Postuar tek Fikhu | Lini një koment

Cila është urtësia e asaj që Bajrami i Fitrit është një ditë kurse Kurban Bajrami 4 ditë?

Cila është urtësia e asaj që Bajrami i Fitrit është një ditë kurse Kurban Bajrami 4 ditë?

Postuar tek Video | Lini një koment

Pyetje Përgjigjje me Imam Albanin pas ligjëratës “Thirrja jonë”

Pyetje Përgjigjje me Imam Albanin pas ligjëratës “Thirrja jonë” Pyetësi: Ç’farë është qëllimi i Muhammedit alejhis-selam në fjalën e tij “udhëheqësit e drejtë”, pas tij duke thenë:”… dhe Sunetet e udhëheqësëve të drejtë pas meje:, duke e ditur se udhëheqësat … Vazhdoni leximin

Postuar tek Pyetje dhe përgjigje | Lini një koment

Rëndësia e gradualitetit në thirrjen e njerëzve në fe

Rëndësia e gradualitetit në thirrjen e njerëzve në fe

Postuar tek Video | Lini një koment