Arkiva Mujorë: Tetor 2016

ATA NA LUFTOJNE ME TE GJITHA MJETET, RADIO, TV DHE GAZETA

ATA NA LUFTOJNE ME TE GJITHA MJETET, RADIO, TV DHE GAZETA Bismilah… Shejh Albani (Allahu e mëshiroftë) ka thënë: Nëse flasim për Teuhidit, njerëzit e Shirkut do të heqin dorë. Dhe nëse flasim për Sunetin, njerëzit e bidatit do të … Vazhdoni leximin

Postuar tek Të ndryshme, Uncategorized | Lini një koment