Arkiva Mujorë: Maj 2016

Dhikri me dorën e majtë

Dhikri me dorën e majtë “Kush bën dhiker me dorën e majtë veç së e ka kundërshtuar sunetin. Kush bën dhiker me dy duart veç së e ka përzier të mirën dhe të keqën, ndoshta Allahu ia fal. E kush … Vazhdoni leximin

Postuar tek Citate, Fikhu, Të ndryshme, Thënie të imam Albanit, Uncategorized | Lini një koment

Dhirkri sipas sunnetit behet me majet e gishtrinjeve

Dhirkri sipas sunnetit behet me majet e gishtërinjeve Ka thënë shejh Muhammed Nasiruddin el-Albani (Allahu e mëshiroftë): “Do të mjaftonte një e keqe e vetme që gjendet tek tespihët, ato kanë shkatërruar një sunnet që është numërimi me gishtërinjë, për … Vazhdoni leximin

Postuar tek Bidatet, Citate, Ringjalle një sunnet, Uncategorized | Lini një koment