Arkiva Mujorë: Janar 2014

Kontributi i sheikh Albanit në këshillat, kritikat drejtuar xhematit Tekfir!

Kontributi i sheikh Albanit në këshillat, kritikat drejtuar xhematit Tekfir!   Falënderoj Allahu e madhëruar prej Tij ndihmë dhe falje kërkojë, paqja dhe mëshira e Allahut qoftë mbi të Dërguarin e Tij, familjen , shokët dhe pasuesit e tyre me … Vazhdoni leximin

Postuar tek Grupacionet | Lini një koment