Arkiva Mujorë: Korrik 2018

Shejh Muhamed Nasirudin Albani (Allahu e mëshiroftë) është pyetur rreth magjisë ?

Shejh Muhamed Nasirudin Albani (Allahu e mëshiroftë) është pyetur rreth magjisë ? Pyetësi: …Këto çështje janë prej çështjeve të magjisë dhe epilepsis. Shejhu: Çfarë çështjesh? Pyetësi: Çështje magjish. Shejhu: Magjish? Pyetësi: Po, dhe epilepsia në rrugë sheriatike, sipas të cilës … Vazhdoni leximin

Postuar tek Akide, Të ndryshme | Lini një koment