Arkiva Mujorë: Mars 2013

Këshilla duhet të pasojë me argument

Këshilla duhet të pasojë me argument Flet Kolosi Imam el-Albani Imam Albani (All-llahu e mëshiroftë!): “Ai duhet ta këshillojë atë, përse nuk e këshillon ai atë? Por ai nuk mund ta këshillojë me pohime të thjeshta: “Pse e bëre këtë? … Vazhdoni leximin

Postuar tek Metodologji, Video | Lini një koment

Vasijeti (Testamenti) komplet i Imam Muhammed Nasir ed Din el Albani

Vasijeti (Testamenti) komplet i Imam Muhammed Nasir ed Din el Albani Vasijeti im Bismillahirrahmanirrahim – I porosis gruan, fëmijët, shokët dhe çdo kë që më don, që në momentin kur të ju mberrijë lajmi i vdekjes sime, të bëjnë dua … Vazhdoni leximin

Postuar tek Jeta e Imam Albanit, Këshilla nga shejh Albani, Ringjalle një sunnet, Sjella e imam Albanit | ! Koment

{Pjesa e dyte}Fitneja e Algjerisë dhe përgjigjja e shejh Albanit në disa pyetje që ia dërguan “Fronti islamik i shpëtimit”

{Pjesa e dyte}Fitneja e Algjerisë dhe përgjigjja e shejh Albanit në disa pyetje që ia dërguan “Fronti islamik i shpëtimit” Lexo pjesen e pare: https://imamalbani.wordpress.com/2013/01/21/fitneja-e-algjerise-dhe-pergjigjja-e-shejh-albanit-ne-disa-pyetje-qe-ia-derguan-fronti-islamik-i-shpetimit/ Pyetja e dytë: Cili është gjykimi i sheriatit për ndihmën dhe përkrahjen (votimin) në lidhje … Vazhdoni leximin

Postuar tek Metodologji, Pyetje dhe përgjigje | Lini një koment

Pejgamberi nuk e ka ditur të ardhmen!

Pejgamberi nuk e ka ditur të ardhmen!  Pyetje: ”Një imam i një xhamie pohon, se i Dërguari i All-llahut (sal All-llahu alejhi ue selem) ka poseduar dijeni mbi të fshehtën. A është e lejohet atëherë, të falesh pas këtij personi?’ … Vazhdoni leximin

Postuar tek Akide | Lini një koment

Debati me i shpejt i te gjitha koherave ka ndodhur me shejh Albanin-Allahu e meshirofte

Debati me i shpejt i te gjitha koherave ka ndodhur me shejh Albanin-Allahu e meshirofte Ne nje nga inqizimet e ligjeratave te shejh Albanit Allahu e meshirofte eshte edhe nje debat shum i shpejt qe ishte realizuar me nje genjeshtar … Vazhdoni leximin

Postuar tek Të ndryshme | Lini një koment

Marshimet, protestat sunet profetik, metodë e shtrembëruar apo përngjasim i gabuar!

Marshimet, protestat sunet profetik, metodë e shtrembëruar apo përngjasim i gabuar! Fjala e dijetarit Muhamed Nasirudin Albani Allahu e mëshiroftë rreth marsheve dhe protestave ! Pasi kishte folur për tregimin e Umer ibën Hatabit që e cilësoi të dobët tha: … Vazhdoni leximin

Postuar tek Metodologji | Lini një koment

A e bën parakalimi i një gruaje namazin e një gruaje të pavleshëm?

A e bën parakalimi i një gruaje namazin e një gruaje të pavleshëm? Imam Albani rahimehUllah Pyetje: “A e bën parakalimi i një gruaje edhe namazin e një gruaje të pavlefshëm?” Imam Albani: “Po, një grua e bën namazin e … Vazhdoni leximin

Postuar tek Video | Lini një koment