Arkiva Mujorë: Dhjetor 2015

Ngjarje prekëse nga jeta e Shejh Albanit (Allahu e meshirofte)

Ngjarje prekëse nga jeta e Shejh Albanit (Allahu e meshirofte) Një tregim pas një hadithi. Në librin e mrekullueshëm “Sislsiletul-Ehadithis-Sahiha”, libër ky që mbledh hadithet e saktësuara nga sheikhu i nderuar Muhamed Nasirudin El-Albani -Allahu e mëshiroftë- ndër shumë hadithe … Vazhdoni leximin

Postuar tek Fragmente nga jeta e shejh Albanit, Hadith, Hadithe Sahih, Të ndryshme | Lini një koment

“LIRIA E FESË ËSHTË MË E MADHE TEK JOMUSLIMANËT SE TEK VENDET ISLAME”

“LIRIA E FESË ËSHTË MË E MADHE TEK JOMUSLIMANËT SE TEK VENDET ISLAME”  Imâm Muhammad Nâsir-ud-Dîn al-Albânî Ekziston dyshimi në të cilën në këtë rast duhet t’a përmendim, dhe ajo është një mashtrim dyshues në të cilën shumë të rinjë … Vazhdoni leximin

Postuar tek Këshilla nga shejh Albani, Të ndryshme, Uncategorized | Lini një koment

Musafiri duhet të kërkoj leje nga vëllau që e viziton

Musafiri duhet të kërkoj leje nga vëllau që e viziton Profeti ﷺ ka thënë: “Kur dikush prej jush viziton vellain e tij dhe qendron tek ai, atehere mos te ngrihet (largohet) derisa t’i marr leje atij”. Shejh Albani (Allahu e … Vazhdoni leximin

Postuar tek Hadithe Sahih, Ringjalle një sunnet, Të ndryshme | Lini një koment