Arkiva Kategorie: Libra te Imam Albanit

Tewasuli – Llojet dhe gjykimi ndaj tij- pjesa e pare

Muhamed Nasurudin el-Albani Tewasuli – Llojet dhe gjykimi ndaj tij Përktheu: Avni Xhemajli (Ebu Ensarij) Kapitulli i parë Tewasuli në gjuhën arabe dhe në Kuran Kuptimi i tewasulit në gjuhën arabe Para se ta sqarojmë këtë temë në hollësi, desha … Vazhdoni leximin

Postuar tek Libra te Imam Albanit | Lini një koment

Tewasuli – Llojet dhe gjykimi ndaj tij

Muhamed Nasurudin el-Albani Tewasuli – Llojet dhe gjykimi ndaj tij Përktheu: Avni Xhemajli (Ebuensarij) Nga parathënia e librit:  I tërë falënderimi i takon vetëm Allahut, Atij i shprehim mirënjohje dhe vetëm prej Tij kërkojmë ndihmë dhe mbështetje. Kërkojmë mbrojtje tek Allahu … Vazhdoni leximin

Postuar tek Libra te Imam Albanit | Lini një koment