Arkiva Kategorie: Sjella e imam Albanit

Kush jep selam i pari në telefon?

Kush jep selam i pari në telefon? Modesti dhe edukatë! Thotë njëri nga nxënësit e shejkh Albanit, Salih Taha (Ebu Islam), duke treguar për shejkhun e vet: “Shejkhu telefonoi një ditë kur unë nuk isha në shtëpi dhe telefonin e … Vazhdoni leximin

Postuar tek Sjella e imam Albanit, Të ndryshme | Lini një koment

Nje ndodhi nga Imam Albani

Nje ndodhi nga Imam Albani Ndodh qe nje dite shejh Albani shkon te bleje nje kuti me thumba tek nje dyqan qe shiste materiale ndertimi. I zoti i dyqanit, nuk kishte per momentin dhe i tha shejhut: Ulu ketu ne … Vazhdoni leximin

Postuar tek Sjella e imam Albanit | Lini një koment

Vasijeti (Testamenti) komplet i Imam Muhammed Nasir ed Din el Albani

Vasijeti (Testamenti) komplet i Imam Muhammed Nasir ed Din el Albani Vasijeti im Bismillahirrahmanirrahim – I porosis gruan, fëmijët, shokët dhe çdo kë që më don, që në momentin kur të ju mberrijë lajmi i vdekjes sime, të bëjnë dua … Vazhdoni leximin

Postuar tek Jeta e Imam Albanit, Këshilla nga shejh Albani, Ringjalle një sunnet, Sjella e imam Albanit | ! Koment

Shejkh el-Albani dhe modestia e tij *Emocionale*

Shejkh el-Albani dhe modestia e tij *Emocionale* Prezentuesi: Me emrin e Allahut, Mëshiruesit, Mëshirëbërësit. Falënderimi i qoftë Allahut. Salatet dhe selamet e Allahut qofshin mbi të Dërguarin (sal’Allahu alejhi ue selem), familjen e tij dhe shokët e tij. Më tej: … Vazhdoni leximin

Postuar tek Sjella e imam Albanit | ! Koment

Shejh Albani per te drejten e te folurit te nxenesit karshi shejhut te vet

Shejh Albani për te drejtën e te folurit te nxënësit karshi shejhut te vet Shejh Albani rahimehullah gjate debatit me një nga vëllezërit për çështjen e mevludit,thotë: ”… Kam dëshire qe të jesh i qartë me mua, dhe mos mendo se unë … Vazhdoni leximin

Postuar tek Sjella e imam Albanit | Lini një koment