Arkiva Mujorë: Shkurt 2017

Nuk ka asnjë grup të njerëzve rreth teje

Nuk ka asnjë grup të njerëzve rreth teje Imam Muhamed Nasirudin el-Albani (v. 1420) Burimi: Silsilat-ul-Huda uen-Nur (1010) Kur isha në Damask dhe diskutoja me disa hizbijun si Ikhuanul Musliminët dhe Hizb-ut-Tahrir, ata e kishin zakon të më thonin: ”Çfarë … Vazhdoni leximin

Postuar tek Citate, Grupacionet, Metodologji, Uncategorized | Lini një koment

Dy Ikhuanca jordanez u dëbuan nga Ikhuanu-Musliminët

Dy Ikhuanca jordanez u dëbuan nga Ikhuanu-Musliminët Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420) Burimi: Silsilah Huda uen-Nur (221) ”Dy Ikhuanca jordanez u dëbuan nga Ikhuanu-Musliminët sepse ata vinin në mësimet e mia. Ikhuanët i thanë këtyre dyve: Nuk është e … Vazhdoni leximin

Postuar tek Citate, Uncategorized | Lini një koment

Sikur me e pas përjetuar Imam Albani ISIS-in Imam Albani

Sikur me e pas përjetuar Imam Albani ISIS-in Imam Albani

Postuar tek Uncategorized, Video | Lini një koment

Kujdes mos e kthe këshillën

Kujdes mos e kthe këshillën Thotë i Dërguari i Allahut (sal-lAllahu alejhi ue selem): Me të vërtetë, fjala më e urrejtur tek Allahu që kur një njeri i thotë dikujt “ke frikë Allahun”, ndërsa ky ia kthen “Shiko veten tënde … Vazhdoni leximin

Postuar tek Citate, Uncategorized | Lini një koment

Urtesia e fokusimit te thirrjes se Selefinjve ne Tevhid

Urtesia e fokusimit te thirrjes se Selefinjve ne Tevhid Thote Shejh Albani Allahu e meshirofte: ” Sot shume thirresa ne fe mendojne se selefinjte humbin kohen e tyre duke i thirrur njerezit ne Tevhid. Subhanallah sa injorant i madh eshte … Vazhdoni leximin

Postuar tek Metodologji, Uncategorized | Lini një koment

Ikhuan Musliminët-deri më tani nuk u shfaq asnjë dijetar nga mesi i tyre

Ikhuan Musliminët-deri më tani nuk u shfaq asnjë dijetar nga mesi i tyre Imam el-Albani (All-llahu e mëshiroftë!) ka thënë: “Ikhuan Musliminët (Vëllëzeria Myslimane) ekzistojnë që 60-70 vite, nuk e di saktësisht, dhe deri më tani nuk u shfaq asnjë … Vazhdoni leximin

Postuar tek Grupacionet, Metodologji, Uncategorized | Lini një koment