Arkiva Mujorë: Prill 2018

Bartja e orës në dorën e djatht, përgjigjet Shejh Albani…

Bartja e orës në dorën e djatht, përgjigjet Shejh Albani… Pyetje: “Ne shohim se disa njerëz e mbajnë orën në dorën e djathtë dhe thonë se kjo është e rekomanduar. Çfarë është dëshmi për këtë?” .. Përgjigje: “Në këtë çështje … Vazhdoni leximin

Postuar tek Të ndryshme | Lini një koment