Arkiva Mujorë: Janar 2022

A bën që myslimani t’i braktisë fraksionet e fitnet e kohës sonë dhe të merret vetëm me veten e tij?

A bën që myslimani t’i #braktisë_fraksionet_e_fitnet_e_kohës_sonë dhe të merret vetëm me veten e tij? Shejh: Muhamed Nasirud-din El-Albani (Allahu e mëshiroftë) Pyetësi: Nuk janë të panjohura për ju fitnet e kësaj kohe – pastaj i numëroi ato – dhe tha: … Vazhdoni leximin

Postuar tek Metodologji | Lini një koment

Muslimanët nuk e pranojnë këshillën

Shejh Albani, rahimehullah tha: “Fatkeqësisht, shpirtat e shumë muslimanëve janë bërë faraoneske mendjemëdhenjë, nuk e pranojnë këshillën, veç kush do Allahu!” .Muteferrikat 291.

Postuar tek Citate | Lini një koment