Arkiva Mujorë: Tetor 2018

Populli saudian e njeh teuhidin

Populli saudian e njeh teuhidin (besimin e pastër në Allahun) më mirë se të gjithë popujt tjerë islam. Për këtë arsye, është shumë e domosdoshme që Saudia të mbetet unike dhe e paprekur në tokën e saj, sesa ta pushtojë … Vazhdoni leximin

Postuar tek Citate, Metodologji, Të ndryshme | Lini një koment

Disa këmbëngulin se çdo gjë që është në Sahihejn është e saktë !

Disa këmbëngulin se çdo gjë që është në Sahihejn është e saktë ! Disa të rinj që janë të përkushtuar me fanatizëm ndaj Sahih el-Buhariut, po ashtu edhe Sahih Muslimit, janë injorantë dhe këmbëngulin që çdo gjë në to është … Vazhdoni leximin

Postuar tek Citate, Hadithe të dobëta/shpifura, Të ndryshme, Uncategorized | Lini një koment