Arkiva Mujorë: Qershor 2016

NUK KA ARGUMENT QË TË JEPET ZEKATI FITRIT NË TETËR KATEGORITË QË PËRMENDET NË KUR’AN

NUK KA ARGUMENT QË TË JEPET ZEKATI FITRIT NË TETËR KATEGORITË QË PËRMENDET NË KUR’AN Shejh Albani (Allahu e mëshiroftë!) në “Temamul-Minneh” duke iu kundërpërgjigjur Sejid Sabik (Allahu e mëshiroftë!) ku thotë: “Zekati i fitrit u ndahet tetë kategorive që … Vazhdoni leximin

Postuar tek Fikhu, Uncategorized | Lini një koment

Njerezit do te vazhdojne te gjenden ne miresi derisa ta shpejtojne iftarin

Njerezit do te vazhdojne te gjenden ne mirësi derisa ta shpejtojne iftarin Shejh Albani (Allahu e meshirofte): Profeti alejhis selam ka thene: “Njerezit do te vazhdojne te gjenden ne miresi derisa ta shpejtojne iftarin.” Mutefekun alejhi. Hadithi gjendet dhe ne … Vazhdoni leximin

Postuar tek Fikhu, Këshilla nga shejh Albani, Të ndryshme | Lini një koment

Gjykimi i pjesëmarrjes në Zgjedhjet Parlamentare me qëllimin e ngritjes së zërit të Muslimanëve në Parlamentar

Gjykimi i pjesëmarrjes në Zgjedhjet Parlamentare me qëllimin e ngritjes së zërit të Muslimanëve në Parlamentar  Shejkh Muhammed Nasirud-Din el-Albanij Pyetje: Bismil-lah. Pyetja e parë o Shejkhu ynë, është pak i zgjatur shpjegimi in shaaAllah. Thotë: Ne tani kemi përpara … Vazhdoni leximin

Postuar tek Metodologji, Uncategorized | Lini një koment