Arkiva Mujorë: Prill 2017

Vlera e kohës tek Imam Albani

#VLERA_E_KOHES_TEK_IMAM_ALBANI! Ka thene dijetari i madh shqiptar i Islamit, Muhammed Nasiruddin El Albani -Allahu e meshirofte-: “Bleva nje biciklete dhe per here te pare banoret e Damaskut (ne Siri) shikonin nje shejkh me callme qe ngiste biciklete. Ata u cuditen … Vazhdoni leximin

Postuar tek Citate, Uncategorized | Lini një koment