Arkiva Mujorë: Shtator 2012

Çfarë është Selefizmi?

Çfarë është Selefizmi? Alamah Imam el-Albani (All-llahu e mëshiroftë!) Pyetje: “Disa vëllezër dëgjojnë për dauetin selefi dhe lexojnë mbi atë çfarë është shkruar nga kundërshtarët e selefizmit, jo nga pasuesit dhe predikuesit e tij. Shpresojmë nga ju- sepse ju jeni prej dijetarëve të … Vazhdoni leximin

Postuar tek Metodologji | Lini një koment

Lënia e Namazit -Pjesa e I. Shejh el-Albani rahimehullah

Lënia e Namazit -Pjesa e I.  Shejh el-Albani rahimehullah

Postuar tek Video | Lini një koment

Lënia e Namazit -Pjesa e II. Shejkh el-Albani rahimehullah

Lënia e Namazit -Pjesa e II.  Shejkh el-Albani rahimehullah

Postuar tek Video | Lini një koment

A lejohet që burri të paguaj zekatin për pasurinë e gruas së tij?

A lejohet që burri të paguaj zekatin për pasurinë e gruas së tij? Kontrolloi: Usame Morina Burimi: Kaseta ”Es-iletun-Nisa”. Pyetje: A është e drejtë në rast se burri paguan zekatin e gruas nga paratë e tij, apo duhet që ajo … Vazhdoni leximin

Postuar tek Fikhu, Motra Muslimane | Lini një koment

Tri gjëra që e shpëtojnë dhe tri që e shkatërrojnë njeriun

Tri gjëra që e shpëtojnë dhe tri që e shkatërrojnë njeriun “Tri gjëra e shpëtojnë njeriun, kurse tri të tjera e shkatërrojnë atë. Ato që e shpëtojnë janë: devotshmëria në vetmi dhe hapur, thënia e së vërtetës kur njeriu e … Vazhdoni leximin

Postuar tek Hadithe Sahih | Lini një koment

Namazet sunnet në shtëpi apo xhami!

 Namazet sunnet në shtëpi apo xhami! Imam Albani: Po! Pyetësi: Es Selamu Alejkum! Imam Albani: Ue Alejkum Selam Ue Rahmetullah! Pyetësi: Si jeni mësuesi ynë? Imam Albani: Ehlan ue Sehlan! Pyetësi: Unë kam disa pyetje, a na lejoni t’ju pyesim?! … Vazhdoni leximin

Postuar tek Fikhu, Pyetje dhe përgjigje | ! Koment