Arkiva Mujorë: Shkurt 2016

Hadithi i cili urdhëron rebelimin kundër pushtetarit

Hadithi i cili urdhëron rebelimin kundër pushtetarit  Imam Muhammed Nasir-ud-Din el-Albani (vdiq. 1420) Burimi: Silsilat-ul-Ahadith es-Sahihah (7/1/21) Përgatiti: http://www.perlat-muslimane.com Pastaj kam gjetur një hadith që duket kundërshtues ndaj hadithit të Auf bin Malikut, i cili ndalon revoltën e armatosur kundër … Vazhdoni leximin

Postuar tek Hadithe të dobëta/shpifura, Metodologji, Uncategorized | Lini një koment

Myslimanët naiv duan të luftojnë

Myslimanët naiv duan të luftojnë Imam Muhamed Nasirudin el-Albani (Allahu e mëshiroftë!) Burimi: Silsilah Huda uen-Nur (790) Përgatiti: http://www.perlat-muslimane.com “Myslimanët e sotëm janë si fëmijët naiv. Ata nuk e kuptojnë se sa përgjegjësi e madhe është Xhihadi kundër kufarëve. Ata … Vazhdoni leximin

Postuar tek Metodologji, Uncategorized | Lini një koment

“Bartja e shkopit është shenjë e besimtarit dhe traditë e profetëve”

Thënia: “Bartja e shkopit është shenjë e besimtarit dhe traditë e profetëve” Është thënie e shpikur, e nuk është thënie profetike. Silsile Daifeh 535 Albani rahimehullah Hoxhë Zejd Haziri -FB

Postuar tek Hadithe të dobëta/shpifura, Uncategorized | Lini një koment