Arkiva Mujorë: Mars 2022

MOS SHKËPUTJA E LIDHJEVE-BOJKOTI

Këshilla e shejkh Albanit, Allahu e mëshiroftë, për selefijt, që mos t’i shkëpusin lidhjet, mos t’i kthejnë shpinën njëri-tjetrit si dhe mos të kenë haset njëri-tjetrin “Ka disa hadithe të sakta për të cilat gjithashtu kemi nevojë që t’i përkujtojmë … Vazhdoni leximin

Postuar tek Metodologji | Lini një koment