Arkiva Mujorë: Shtator 2016

SHEJH ALBANI DHE TAKIMI ME SHEJH ABDUL-FETAH EBU GUDDEH

SHEJH ALBANI DHE TAKIMI ME SHEJH ABDUL-FETAH EBU GUDDEH Shejh Albani (Allahu e mëshiroftë) tregon: “Për herë të parë u takova me Shejh Abdul-Fettah Ebu Ghuddeh në qytetin e tij Aleppo, më shumë se 20 vjet më parë. Kuptova se … Vazhdoni leximin

Postuar tek Fragmente nga jeta e shejh Albanit, Të ndryshme, Uncategorized | Lini një koment

Qendrimi i Shejh Albanit ndaj Hamasit

Qendrimi i Shejh Albanit ndaj Hamasit Thote Shejh Albani-Allahu e meshirofte-: “Deshtet apo z’deshtet levizja e Hamasit qe vepron sot ne Palestine nuk eshte levizje Islame”.(Audio kaseta “silsiletul huda ven-nur nr:489). Hoxhe AbdulMelik Besfort Maxhuni  

Postuar tek Citate, Grupacionet, Metodologji, Uncategorized | Lini një koment

SHEJH ALBANI DUKE FOLUR NE ENDERR

Djali i Shejh Albanit, Abdul-Latif, tregon për babain e tij: “… Ai thoshte në gjumë: “Më sillni librin me titull “El-‘ilel. Më sillni librin me këtë dhe këtë titull. Më sillni librin me këtë dhe këtë titull. Më sillni librin … Vazhdoni leximin

Postuar tek Fragmente nga jeta e shejh Albanit, Uncategorized | Lini një koment