Arkiva Mujorë: Mars 2014

Ç ‘gjykim kanë murtedët afganë që luftojnë për komunizëm dhe kur bien rob në duart e muxhahidëve

Ç ‘gjykim kanë murtedët afganë që luftojnë për komunizëm dhe kur bien rob në duart e muxhahidëve Në kasetën 286 të fetvave të sheikh Albanit i është bërë kjo pyetje: Pyetja: Ç ‘gjykim kanë murtedët afganë që luftojnë për komunizëm … Vazhdoni leximin

Postuar tek Metodologji, Pyetje dhe përgjigje | Lini një koment

Cila është mënyra e larjes së xhenazes-Imam Albani

Cila është mënyra e larjes së xhenazes-Imam Albani

Postuar tek Video | Lini një koment

Fjalet e shejh Albanit (Allahu e meshirofte) me rastin e marrjes se cmimit “Melik Fejsal el Alemijeh”

Fjalet e shejh Albanit (Allahu e meshirofte) me rastin e marrjes se cmimit “Melik Fejsal el Alemijeh”: “Ja tek jam, edhe pasi kalova nga jeta ime pothujase gjashtedhjete vite, vazhdoj te ecë ne rrugen e dijes fisnike. Vazhdimisht duke hedhur … Vazhdoni leximin

Postuar tek Të ndryshme | Lini një koment

A lejohet të hapen shoqata(xhemijate) humanitare?

A lejohet të hapen shoqata(xhemijate) humanitare? Shejh Muhammed Nasiruddin el-Albani, Allahu e Mëshiroftë Kliko linkun, dëgjo/zbrite: https://app.box.com/s/zih3xcjofjgs17moly02  

Postuar tek Audio | Lini një koment

Shejh Uthejmini per Imam Albanin

Shejh Uthejmini per Imam Albanin Shejh iben Uthejmini,- Allahu e mëshiroftë!, eshte pyetur ne lidhje me imam Albanin,- Allahu e mëshiroftë!,-e ka thene: Nje si unë nuk mund te flase per te, ngase ai eshte me I ditur se unë dhe … Vazhdoni leximin

Postuar tek Të tjerët për Imam Albanin | Lini një koment

Rreth hadithit: “I vdekuri do te denohet (ne varr) per shkak te vajtimit (nga familja e tij).”

Komentimi i hadithit Rreth hadithit: “I vdekuri do te denohet (ne varr) per shkak te vajtimit (nga familja e tij).” Sahihul xhami 1970 Shejh Albani rahimehullah: “Ky hadith ka të bëjë me atë të vdekur, i cili kur ishte gjallë … Vazhdoni leximin

Postuar tek Hadithe Sahih | Lini një koment

Ebu Islami dhe shejh Albani

Ebu Islami dhe shejh Albani

Postuar tek Video | Lini një koment

Shejh Albani për Medh’hebet

بسم الله الرحمن الرحيم Dëgjone audion,kliko: Shejh Albani për Medh’hebet  

Postuar tek Audio | Lini një koment

Dhunimi(seksual) nga ana e pabesimtarëve sërb apo vetëvrasja?

Dhunimi(seksual) nga ana e pabesimtarëve sërb apo vetëvrasja? Imâm Muhammad Nâsir-ud-Dîn al-Albânî Burimi: Silsilat-ul-Hudâ wan-Nûr (594) Përktheu:Ebu Unejs Ergin Shala Pyetje: Në lidhje me ngjarjet në Bosnjë Hercegovinë, muslimanet boshnjake bëjnë vetvrasje kur dëgjojnë se pabesimtarët sërb do t’i dhunojnë.A … Vazhdoni leximin

Postuar tek Motra Muslimane, Pyetje dhe përgjigje | Lini një koment

Ajo e martoi duke menduar se ai ishte Selefij, pastaj kuptoj se ai ishte bidatçi – Shejkh Albani

Ajo e martoi duke menduar se ai ishte Selefij, pastaj kuptoj se ai ishte bidatçi – Shejkh Albani

Postuar tek Video | Lini një koment